Vælg en side

Vilkår og betingelser

Handelsbetingelser hos Drafttails

Bortkomne eller beskadigede materialer skal erstattes. Hvis din lejede fustage bortkommer eller beskadiges, opkræver vi 53,38 kr. Hvis din lejede dispenser bortkommer eller beskadiges, opkræver vi 449,00 kr. Priserne er inklusive moms.
De viste priser er listepriser og er underlagt handelsrabat og kan ændres uden varsel. Priserne kan også ændres uden varsel på grund af uforudsete omkostningsstigninger for importerede produkter, råvarer eller valutasvingninger.

Vi kontrollerer omhyggeligt priser og produktspecifikationer, men lejlighedsvis kan der opstå fejl, derfor forbeholder vi os retten til at ændre begge uden varsel. Men hvis du har bestilt og endnu ikke har betalt for et produkt, garanterer vi den originale pris, som blev angivet på tidspunktet for din ordre.

Drafttails stræber efter at afsende bestilte varer inden for 2-7 hverdage. Ordrer bestående af fustager vil blive leveret på den aftalte dato og lokation. Vi leverer til den leveringsadresse, der er angivet ved bestilling, medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer (gælder kun for merchandise) kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS. Fustager leveres efter aftale af Drafttails. BEMÆRK: Hvis der ikke er plads på leveringsadressen, flyttes din pakke til det nærmeste leveringssted, som du får besked om (gælder kun merchandise). Kontakt kundeservice, hvis der opstår problemer.

Varerne leveres hver hverdag. Din vare vil blive leveret 4-11 hverdage efter bestilling (gælder kun merchandise). Fustager leveres på den aftalte dato og sted. For visse varer gælder særlige leveringsbetingelser. Betingelserne vil blive angivet specifikt før køb af disse varer.

Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fremstilling. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene returneret eller en nedsættelse af prisen, afhængigt af den specifikke situation.

Klagen gælder ikke for fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/servicen. Du skal klage i rimelig tid, efter du har opdaget fejlen. Drafttails dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din ret til at klage på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, klager og brug af fortrydelsesretten skal varen sendes til:

Drafttails
Fynsvej 59
5500 Middelfart – Danmark

Forsendelser modtages ikke pr. kontant ved levering. Ved refusion skal du vedlægge bankoplysninger i form af reg. nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan gives uden risiko pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive brugt til at opfylde refusionen.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har betalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Ved udøvelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (eksklusive ekstraomkostninger ved valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og inden for 14 dage fra den dato, hvor vi er blevet underrettet om din beslutning om at udøve fortrydelsesretten.

Tilbagebetalinger sker ved samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Vi kan tilbageholde refusionen, indtil vi har modtaget varen returneret, medmindre du tidligere har fremlagt dokumentation for, at du har returneret den.

Der er 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden beregnes fra den dag;- Hvor du modtager ordren. Får den sidste vare i fysisk besiddelse i forbindelse med en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret individuelt eller i flere runder. Får det sidste parti eller sidste del i fysisk besiddelse, i tilfælde af en aftale om levering af varer bestående af flere partier/dele. – Den første vare i fysisk besiddelse ved regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. Returomkostninger skal afholdes af dig.

Til den første vare er i fysisk besiddelse ved regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. Returomkostninger betales af dig.

En annullering skal indberettes til os senest 14 dage efter køb og ved annullering skal du returnere forsendelsen senest 14 dage efter. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@drafttails.dk. I meddelelsen skal du tydeligt angive, at du ønsker at udøve din fortrydelsesret. Hvis du vil sende varen tilbage til os, skal du udfylde den vedlagte returformular og sende varen til:

Drafttails
Fynsvej 59
5500 Middelfart – Danmark

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden at give klar besked.

Følgende produkttyper er ikke omfattet af fortrydelsesretten:
– Produkter, der er fremstillet i henhold til forbrugerens specifikationer eller har et klart personligt præg.
– Forseglede varer, der af sundhedsmæssige eller hygiejniske årsager ikke er egnede til retur, og hvor forseglingen er brudt efter levering. Varer, der på grund af deres natur bliver uløseligt blandet med andre ved levering. Elementer, hvor forseglingen er brudt.
– Ikke-finansielle tjenester/services, hvis tjenesten er påbegyndt med forudgående udtrykkeligt samtykke fra forbrugeren og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesten er fuldstændigt gennemført.
– Levering af digitalt indhold, der ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at han eller hun derved mister sin fortrydelsesret. Aviser, blade eller tidsskrifter dog undtagen abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion. Varer, der forringes eller hurtigt bliver forældede.

Du skal returnere din ordre uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har udnyttet din fortrydelsesret. Du er ansvarlig for de direkte omkostninger ved returnering.

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du også udfylder og vedlægger vores afbestillingsformular. Du står til ansvar for varens risiko fra leveringstidspunktet for varen, til vi har modtaget returneringen. Vi accepterer ikke pakker sendt med posten.

Du hæfter kun for enhver forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end det, der er nødvendigt for at bestemme varens art, egenskaber og den funktion. Med andre ord kan du prøve varen, som prøvede du den i en fysisk butik. Hvis varen er blevet testet ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved annullering kun får en del eller intet af ​​købsbeløbet tilbage, afhængigt af varens kommercielle værdi på tidspunktet for modtagelsen. For at få hele købsbeløbet tilbage, skal du derfor prøve varen uden egentlig at bruge den.

Ifølge dansk lov skal personer være mindst 18 år for at købe alkohol over 16,50%. Ved køb af alkohol under 16,50% skal personen være 16 år eller ældre. Vi forbeholder os retten til at anmode om fremvisning af et gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tilfælde af tvivl.

En klage over et produkt eller en service kan indsendes til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Link: Klageportal til Nævnenes Hus

Hvis du er en forbruger, der bor i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ Hvis du klager her, skal du oplyse vores e-mail-adresse: info@drafttails.dk.

Drafttails

Hjemmeside: www.drafftails.dk
Email: info@drafttails.dk
Telefon: +45 41 11 92 91
Adresse: Pantheonsgade 4, st, 5000 Odense – Danmark
CVR: DK-41347538