Vælg en side

Om os

Et team af professionelle bartendere

Lær os at kende

Vi tilbyder highend cocktails på fustager. Men hvorfor gør vi egentlig dét, og hvem er menneskene bag konceptet? Lær Drafttails og teamet at kende.

Drafttails leverer færdigblandede cocktails på fustager

Drafttails’ begyndelse

Drafttails er historien om professionelle mixologer, der går sammen om ét mål: at kunne tilbyde en innovativ tilgang til cocktails.

Bag idéen er Leó Ólafsson, Ólöf Rún Sigurðardóttir, Vilhjálmur R. Vilhjálmsson og Miłosz Omachel. Alle fire har været enormt engagerede i bar- og cocktailscenen og været involverede i restaurationsbranchen på Island.

På trods af at de mødte hinanden som modstandere i cocktailkonkurrencer, blev de venner og skabte Drafttails.

Idéen bag

Imens de arbejdede som professionelle bartendere, opdagede de et problem i branchen: For mange kunder var det alt for dyrt at booke en bartender. Derfor besluttede Leó sig for at finde en løsning, hvor han og teamet kunne tilbyde highend cocktails til fornuftige priser.

Sådan blev Drafttails født. Et koncept, der sænker kundernes lønomkostninger og leverer færdigblandede cocktails til hoveddøren.

I dag leverer Drafttails færdigblandede cocktails på fustager til ethvert event. Drafttails tilbyder en oplevelse, der lige dele minder om at på en bar med bartendere og at have en privat bartender derhjemme til egen fest!

Køb mobile cocktail fustager fra Drafttails

Ønsker du at forbedre cocktailoplevelsen?

Drafttails prioriterer service højt og forpligter sig til at gøre dit event uforglemmeligt. Når du overlader forberedelsen af cocktails til os, forbedrer du din egen og gæsternes oplevelse.

Teamet

Sammen har vi 30 års erfaring i restaurationsbranchen. Den viden bruger vi på at skabe mindeværdige oplevelser og cocktails af højeste kvalitet til dig.